22. sep. 2014

Et barn er født….

Bare rolig, jeg skal nok spare jer for julesangene indtil videre, men den 3. september 2014 blev jeg mormor for anden gang til endnu et überskønt drengebarn. Da mit første barnebarn var i vente, besluttede jeg mig for, at han skulle have en hjemmesyet bamse, ligesom hans mor fik af sin mormor. En bamse er en ven, som altid holder med dig, og som du kan betro dig til og være sikker på, at dine hemmeligheder ikke kommer videre. Om mine børnebørn bliver glade for deres bamser, ved jeg ikke, men jeg har givet dem en ven for livet, så vælger de selv, i hvilket omfang de vil bruge den.
 
I bedste build-a-bear-stil har jeg også lagt et lille hjerte ind i bamsernes kroppe og jeg har tilladt mig at fylde en lille del af pladsen i bamsehjerterne med mine tanker – tanker, jeg tænkte, mens jeg syede. Jeg kom vidt omkring i min tankerække, for det tager jo lidt tid at sy. Og så er det, jeg kommer til at tænke på, at min symaskine har været min bamse. Den har i årenes løb “lagt ører” til mange af mine tanker om dette og hint, den har været min ven og samarbejdspartner i et uanet antal timer. Tit har jeg ønsket mig, at der var kilometertæller på især min første avancerede Brother symaskine, for det må være blevet til flere gange jorden rundt, tror jeg. Det er på den maskine, jeg har gjort de allerfleste erfaringer og hele familien plus nogle stykker til fik hjemmesyede jule- og fødselsdagsgaver – i starten ikke altid lige vellykket, men erfaring gør mester.
 
 Tilbage til nutiden. Nu er det op til drengene at fylde flere tanker og historier i bamserne, der er uanet plads, bamsernes harddisk bliver aldrig fyldt op.
 
 
 
 
foto-6IMG_1448
 
 
 IMG_1438 IMG_1436
 
 
2014-08-24 21.30.492014-08-24 19.34.51
 
 
IMG_1443IMG_4192
2013                                                      2014
 
 
Top