30. apr. 2018

Det er forår – alting springer ud og fornyer sig – også Bibra Design!

Velkommen til min renoverede hjemmeside og min spritnye blog. Jeg har glædet mig til at præsentere det hele og til at komme i gang med bygge videre på indholdet. Jeg har altid et eller andet i gang, som vedrører syning, mønsterkonstruktion og mode, og det vil jeg gerne dele med dig med det formål at inspirere dig og give dig ideer til dit eget syunivers.

Udover bloggen har hjemmesiden også fået SYBLIOTEK. Her fortæller jeg om de bøger, jeg selv har stående i reolen om dette emne. Som et supplement til lister og skemaer i bogen MINE SYPROJEKTER er jeg startet på at lave en oversigt over designdetaljer som f.eks. udskæringer, lommer, kraver med information om anvendelse og tilhørende syvejledning. De bliver også placeret i syblioteket. 

Den lille butik på hjemmesiden har et mindre udvalg af sygrej, og der kommer flere varer efterhånden som jeg finder noget, som jeg ikke mener, hverken du eller jeg kan undvære.  Som noget nyt kan du nu også købe en herregine i halvstørrelse og kroge til at hænge mønstre op i. Har du ideer, så må du gerne sende dem til mig.

Jeg håber, vi mødes på bloggen, og at du har lyst til at komme med forslag og feedback til emnerne

 

 

Top